Stegebord bestående af: 

  • Rosastegt Himmerlandskvæg med timian og hvidløg
  • Langtidsstegt og super saftig Dansk gris med urter
  • Pestostegt kyllingebryst
  • Klassisk broccoli salat med kerner og bacon
  • Årstids mix salat med hjemmerørt dressing
  • Salat af bagte forårs grøntsager vendt i Frisk vinaigrette med ristede nødder og sprød skinke
  • Små stegte timian kartofler
  • Hjemmebagt surdejsbrød med mask fra Thisted bryghus
  • Krydder sauce med estragon

Pris pr cov 145,- kr (min 15 cov)

Buffet bestående af: 

  • Kulmule bagt med persille pesto, spirer, citrus og salat
  • Rilette af varmrøget laks med esdragon mayo, sprød malt og salat
  • Røget coulotte efter egen opskrift med tyttebær, parmesan og salat
  • Rosastegt Himmerlandskvæg med timian og hvidløg
  • Langtidsstegt og super saftig Dansk gris med urter
  • Salat af bagte forårs grøntsager vendt i Frisk vinaigrette med ristede nødder og sprød skinke
  • Klassisk broccolisalat med kerner og bacon
  • Små stegte timian kartofler
  • Kryddersauce med esdragon
  • Dobbelt chokoladetærte med mørk mousse, bær, knas og havtorn
  • Hjemmebagt surdejsbrød med mask fra Thisted bryghus

Pris pr cov 195,- ( min 15 cov) 

3 retters menu: 

  • Portionsanrettet rilette af varmrøget laks fra Hanstholm med friske salater, hjemmerørt dressing og sprøde maltflager
  • Langtidsstegt rosa filet af ungkvæg med bagte forårs grøntsager, kartofler fra Karen og Jacob i Brund samt kraftig kalve sauce med timian
  • Hvid chokolade dessert som pannacotta, bagt og mousse med syltet blomme, marengs og sprød nougat

Pris pr cov 245,- ( min 10 cov)

Forslag til natmad findes under menuen natmad.

Hvis ovenstående ikke passer er resten af menukortet selvfølgelig også åbent for bestilling