Konfirmation 2020

Buffet:

Bagt laks med estragon. Små salater, dip og sprødt

Tapas planke med lækkert udvalg af pølser, skinker og ost serveret med masser af sylt og hjemmelavet tilbehør.

Rosastegt Himmerlandskvæg langtidsstegt med timian og groft peber

Kyllingebryst stegt med friske urter, citron og hvidløg

Små stegte Thy kartofler med havsalt og olivenolie

”Spisehusets slaw” Dansk kål og gulerod vendt med tandori, græsk yoghurt og friske urter

Rustik pastasalat med soltørret tomat, feta og syltede rødløg

Klassisk broccolisalat med bacon, kerner og rosiner

Hjemmebagt surdejsbrød med Gyrupkerner og mask fra Bryghuset

Pris pr. cov. 235,-

Saml-selv menu:

Forretter:

  1. Skal med høns i asparges
  2. Hjemmerørt laksemousse med små salater, sprødt rugbrød og dild
  3. Klassisk torskefad med hjemmerørt dressing, rejer og salat

Hovedretter

  • Stegebord med valgfrie salater, kartofler, sovs og kød (se under stegebord for udvalg)
  • Rosastegt himmerlands kvæg med grøn sæson salat, flødekartofler og krydder sauce
  • Svinekam af Ticangris stegt som vildt med bagte rodfrugter, stegte kartofler og vildt flødesauce

Desserter:

  1. Chokolade Panna Cotta med syltede bær, sprød nougat og marengs
  2. Klassisk dobbelt chokoladekage (geatau marcel) serveret med syltede havtorn, æbler og sprødt
  3. Klassisk makronislagkage med chokolade og fløde (skal afhentes dagen før)

Pris for 2 retter 195,-

Pris for 3 retter 235,-

(Natmad kan tilkøbes, se under natmad for udvalg)