Hovedretter
Spisehuset Thy serverer et bredt udvalg af hovedretter fra det traditionelle køkken til de mere moderne anretninger. Vi lægger vægt på at kvaliteten er høj, når vores mad ankommer til din fest, fødselsdag eller reception, og vi sørger altid for at vores retter er varme, klar til anretning og at der er smag og bid på tallerknen.
- Landskinke glaseret med grov sennep og orange, serveret med flødebagte kartofler og klassisk mix salat, samt hjemmebagt brød
Pris pr. couvert: Kr. 115,-
(Min. 10 pers.)
- Urtefarseret unghanebryst med grøntsags ratatouile i kraftig tomat sauce serveret med kartoffel pure med hvidløg og rosmarin, lækker middelhavssalat og hjemmebagt landbrød
Pris pr. couvert: Kr. 145,-
(Min. 10 pers.)
- Brassieret lammeskank serveret med kraftig brassieresauce, bagte sæson-grøntsager samt stegte Thy kartofler
Pris pr. couvert: Kr. 145,-
(Min. 10 pers.)
- “Rullesteg” af dansk gris fyldt med syltede abrikoser, timian og hvidløg samt friske urter, serveret med ovnstegte thy kartofler, kraftig timian sauce samt kål salat I mormor dressing med sprødt og hakket persille
Pris pr. couvert: Kr. 145,-
(Min. 10 pers.)
- Rosa stegt Dansk ungkvæg serveret med flødebagte kartofler, og klassisk mix salat samt hjemmebagt brød
Pris pr. couvert: Kr. 145,-
(Min. 10 pers.)
- Rosastegt filet af Dansk ungkvæg serveret med smør dampede sæson grøntsager, mild peber sauce og Thy kartofler
Pris pr. couvert: Kr. 155,-
(Min. 10 pers.)
- Rosa stegt mørbrad af dansk ungkvæg serveret med salt bagt seller, smørstegte svampe og gulerods flan samt Thy kartofler og kraftig kalvesky med rødvin og urter
Pris pr. couvert: Kr. 198,-
(Min. 10 pers.)